ANNABELLE COCK
Praktijk voor Reading & Healing en Astrologie

 
 
Hartbewustzijn

Ons hart is niet alleen een spier of orgaan, het heeft een eigen bewustzijn, een eigen intelligentie. Dit houdt in dat het hart voelt, begrijpt en bewust waarneemt. Dit voelen, begrijpen en waarnemen gebeurt niet vanuit de polen - vanuit voorwaardelijkheid - maar vanuit het midden. 
Het hartbewustzijn is er altijd geweest, we moeten het ons alleen herinneren en ontdekken in onszelf. Het hart is de poort naar de ziel, naar de persoonlijkheid en naar het Al. Alles komt samen in het hart. Het is onvoorwaardelijke liefde naar al wat is.
Als je voeling hebt met je hart, krijg je antwoorden op je vragen. In het hartsveld komen de boodschappen van de Bron op heldere wijze naar ons toe: het maakt goddelijke informatie menselijk en eenvoudig.
We zijn hier op aarde om hartbewustzijn in onszelf te ontdekken. Hoe doe je dat nu?
Eerst en vooral door aan te nemen dat dat de bedoeling is en dat polariteit je daarbij helpt. Verder dien je simpelweg te geloven dat God of de Bron in jezelf aanwezig is. In je hart heb je direct contact met het eenheidsveld. Doordat je een intieme relatie met de Bron ervaart, begin je jezelf lief te hebben en waardevol te vinden.
Je kunt geloven in liefde, maar de liefde nog niet zijn. Je kunt veel kennis hebben, maar de kennis nog niet zijn. Je kunt de overtuiging hebben dat je een prachtig mens bent, maar het nog niet zijn.
In je hart ben je het wel.