ANNABELLE COCK
Praktijk voor Reading&Healing en Astrologie

 
 
Wegbeschrijving

Prinsenhof 39 A – 9000 Gent

Routebeschrijving heenreis.
Met de auto:
Vanaf E17 afrit ‘Gent-Centrum’; vanaf E40 afrit ‘Gent’, vervolgens ‘Gent-Centrum’.
Volg dan de parkeerroute via de verkeersborden met de letter “P” en een zwarte pijl op gele achtergrond.
Zo komt u ter hoogte van de Burgstraat van waaruit u rechtdoor, via het Elisabethplein, de Rabotstraat inrijdt. Daar neemt u de 1e straat rechts (Simon de Mirabellostraat) en vervolgens weer rechts (het Prinsenhof).
In het Prinsenhof rijdt u, naast huisnummer 41 (dit is aan de rechterkant van de rijrichting) een rood hek binnen met de aanduidingen 'Privé' en  ‘Paters Karmelieten’.
De praktijk bevindt zich op het binnenhof, in het huis aan de rechterkant, de laatste deur voor de kloostermuur. (nr 39 A)

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het Sint-Pietersstation: tram 1 (om de 7 min.)
Afstappen aan het Gravensteen. Dan wandelt u de Burgstraat in en neemt u over de brug de 1e straat rechts (Gewad). Zo komt u in het Prinsenhof. Aan de linkerkant van de straat, naast het huisnummer 15-39, gaat u een rood hek binnen, met de aanduidingen ' Privé' en  ‘Paters Karmelieten’.
De praktijk bevindt zich op het binnenhof, in het huis aan de rechterkant, de laatste deur voor de kloostermuur. (nr 39 A)

Routebeschrijving terugreis
Met de auto:
Bij het buiten rijden uit de poort gaat u naar rechts en via het Gewad komt u in de Burgstraat. Daar neemt u ofwel links en volgt de parkeerroute via de verkeersborden met de letter “P” en een zwarte pijl op groene achtergrond, of rechts en via de parkeerroute en de borden "P" en een zwarte pijl op gele achtergrond.  Zo komt u bij de E17 en de E40.

Met het openbaar vervoer:
Neem tram 1 bij het Gravensteen tot aan het Sint-Pietersstation